Tatuering

Tatueringar.. Vill göra så mycket! Och nu har jag en alldeles brilliant idé. Har alltid velat göra en Harry Potter inspirerad tatuering. Töntigt kanske, jag vet och vet ni vad? Det skiter jag i om ni tycker. Harry Potter utgjorde en stor del av min barndom och betyder mycket för mig än idag. När jag hade det tufft så läste jag böckerna och drömde mig bort till "min" värld. Har läst böckerna säkert hundra gånger, minst. Min högsta önskan när jag var nio år gammal var att få brevet om att börja på Hogwarts. Jag har skrattat så mycket och gråtit till dessa böcker.
 
Här är min idé:
 
 
Vill ha tatueringen på högra överarmen. Men har en hel del ändringar för att göra den till min "egen". Kronhjorten är fin som den är och det kvittar om det bara är huvud eller kropp också. Varulven ska vara ljusare och ylandes. Först vela jag ha helkropp men funderar om det ändå är bäst med bara huvud? Kom gärna med förslag! Har två bilder med exempel på varulvar och de tycker jag har en fin kropp även om den ena kunde vara lite smalare. Smalare nos bör de också ha.
 
Hunden ska se mer ut som varulven på bilden fast inte lika spetsigt ansikte. Hade varit grymt om den hade en hukande gång och tittade rakt fram. Men även bara huvud där också kanske är bäst? Isåfall kanske alla bara borde ha bara huvuden förutom råttan då? Titta framåt bör den också göra. Råttan har jag inget att invända på heller.
 
Bakgrund ska det vara, en stjärnhimmel eller solnedgång? Gärna lite gräs. Är osäker om den ska vara i färg men får nog spåna om det med tatueraren. Texten vill jag ha som den är fast tecknet är lite väl grovt och kunde vara smalare.
 
 
Så vad tror ni? :) Har skickat förslagen till två tatuerare så väntar med spänning på svar nu!
 
Vid ett senare tillfälle vill jag sätta någon av dessa texter på insidan av armen (citat från HP):
 
Where your treasure is, there will your heart be also.
Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.
In dreams, we enter a world that's entirely our own.